ZILVEREN ZOMERGASTEN Op maandag 7 september 2020 hebben we het project Zilveren Zomergasten afgesloten met een gezamenlijke lunch bij De Meander. De eerste vier maandagmiddagen in augustus heeft De Meander ons gastvrij ruimte geboden. Bij mooi weer op het heerlijke terras aan De Dommel, bij slecht weer in het eet/werkcafé. Wat waren we er blij mee want door Corona konden we niet terecht op onze beoogde locatie. Corona gooide sowieso ons programma door elkaar. Minder bijeenkomsten, minder deelnemers, geen zangers of zangeressen en ook niet meezingen als Jos van Erp bekende nummers speelde. Maar we vonden een alternatief en zijn op 3 augustus gestart met een groep van drie dames en drie heren. We hebben verschillende onderwerpen met elkaar besproken en het was mooi om te zien dat de vertrouwdheid met elkaar en het gevoel van veiligheid groeiden. De verhalen waren intiem en recht uit het hart. We hebben met elkaar gelachen en er was ruimte voor emotie en ontroering. Het werden vier prachtige bijeenkomsten die we graag een vervolg willen gaan geven als dat mogelijk blijkt. Dank je wel Agnes, Christel, Roos, Frans, Leo en Toon voor de verhalen die jullie vertelden. Dank je wel Anja, Jolande en Lony voor de medewerking en ondersteuning. Dank je wel Jos voor de twee keer dat je in vakantietijd bereid was om de middagen muzikaal te ondersteunen. En nogmaals dank je wel Meander voor de gastvrijheid.

Nieuws vanuit bestuur & kerngroep : onze sponsoren !!

Fonds Sluyterman van Loo

Als stimuleringsfonds voor ouderenprojecten bevordert Fonds Sluyterman van Loo het welbevinden van ouderen in Nederland en in het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Stichting RCOAK

Stichting RCOAK (Roomsch Catholijk Oude Armen Kantoor) is een Amsterdams charitatief vermogensfonds gevestigd in hofje ‘Liefde is het Fondament’, aan de Keizersgracht te Amsterdam. Wij ondersteunen uit de opbrengst van ons vermogen initiatieven en projecten die de kwaliteit van leven van ouderen en kwetsbare groepen bevorderen.

Haëlla, fonds met lef

De Haëlla Stichting helpt om idealen van bevlogen mensen te verwezenlijken. Mensen die iets willen doen voor anderen, of voor het milieu. We luisteren en denken mee, en kunnen helpen met de financiering. Het gaat om kleinschalige kansrijke projecten die een startkapitaaltje nodig hebben om slagkracht te ontwikkelen. ‘Kiemen’ die anderen helpen en inspireren. Vernieuwende projecten die zich nog moeten bewijzen en voor andere fondsen misschien te risicovol zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *