jette-de-koningMijn passie voor Levenswijs begint bij het samenwerken met mensen. Dit is iets wat ik graag doe, zowel op muzikaal als emotioneel vlak.
Het mooie van Levenswijs is dat het generaties samen brengt. Als persoon van de ‘jonge’ generatie, merk ik hoe je kan meegesleurd worden in het ‘jong’ zijn, met alle luxe die we nu hebben. Zelden staan wij erbij stil hoe het leven van oudere mensen is geweest. Hun jeugd was zo verschillend dan het onze.
Ook geloof ik echt dat mensen met meer levenservaring ons zoveel kunnen vertellen. Ik zou het fantastisch vinden dit verhaal mee te kunnen vertellen via muziek, mensen bij elkaar brengen en luisteren naar elkaar.

Mijn ervaringen richten zich vooral op muziek. Ik speel piano, ik zing en ben het liefst zo veel mogelijk bezig met muziek. Ik heb met verschillende mensen gewerkt, aan verschillende projecten, wat ik heel graag doe. Ik schrijf graag muziek, ik werk graag ideeën uit.
Ik wil graag een boodschap brengen met de muziek die ik schrijf, ik denk dat ik dit met Levenswijs heel goed kan doen.

Ik ben goed in het begeleiden van bands, muzikale projecten, ik werk goed met mensen samen. Ik ben creatief en sta open voor nieuwe dingen.

Ik studeer jazzpiano aan het conservatorium van Maastricht.